Totaalinterieur

 

 

DSC03961

Één aanspreekpunt

Met HomeClass heeft u één enkele partner voor uw volledige interieurbehoeften. Om het geheel harmonieus te vervolledigen bieden wij niet alleen verassend maatwerk aan, maar ook vloeren en deuren tot keukens en badkamers, inclusief de finale accenten zoals verlichting, meubilair en raamdecoratie.

Wat hebben we te bieden?

HomeClass biedt een volledige ontzorging voor het ontwerp en de realisatie van uw keuken, dressing, badkamer, home office, woonkamer, slaapkamer, meubilair, raamdecoratie, verlichting, vloeren, deuren, opbergkasten, trappen, verfwerken & behang

 

 

 

Onze werkwijze: Jouw totaalinrichting, van A tot Z

  1. Kennismaking en inspiratie

We luisteren naar je ideeën, bespreken je stijlvoorkeuren en bekijken de ruimte. Zo krijgen we een goed beeld van wat je zoekt en kunnen we optimaal inspiratie opdoen om een ontwerp te creëren dat volledig aansluit bij jouw wensen en behoeften.

2. Ontwerp en visualisatie

Met jouw input gaan onze interieurarchitecten aan de slag om een uniek interieurontwerp te ontwikkelen dat past bij jouw behoeften, stijl en budget. We tekenen jouw droominterieur uit in 2D-plannen en 3D-visualisaties om je een levensecht beeld te geven.

3. Bespreking: details & kleur- en materiaalbepaling

We bespreking een laatste keer het ontwerp met alle bijhorende details. We selecteren een palet van kleuren, materialen en texturen die een hormonieus geheel vormen.

4. Uitvoering & plaatsing

We bouwen jouw droominterieur in ons eigen atelier met ons ervaren en gemotiveerd team. Kwaliteit verzekerd! We coördineren alle werken zorgvuldig om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt volgens een vooraf bepaalde planning.

5. Oplevering & nazorg

Na de realisatie van uw project lopen we samen door jouw droominterieur om ervoor te zorgen dat alles aan uw verwachtingen voldoet. We bieden een uitstekende nazorg en ondersteuning voor eventuele vragen of aanpassingen die u na de oplevering zou willen doen.

Bij Homeclass geloven we dat elk interieurproject een uniek avontuur is, en we zijn er trots op om je te begeleiden op deze reis naar jouw perfecte thuis.