Interieur

Maatwerk met klasse

Maatwerk voor uw interieur laat u toe een thuis te creëren dat perfect aansluit bij uw persoonlijkheid. Met een frisse blik en oog voor detail creëren onze designers een unieke thuis op maat van uw stijl, wensen en budget. HomeClass werkt van ontwerp tot oplevering met ervaren vaklui, en verzorgt maatwerk in het eigen atelier.

Kwalitatieve materialen

HomeClass staat voor een interieurinrichting die rust brengt in huis. Harmonie tussen de materialen en texturen staat centraal, met respect voor de authentieke elementen in uw woning en met oog voor de alledaagse functionaliteit.

Eigen productie als troef

Uw keuken vervalt niet in standaard afmetingen omdat HomeClass de volledige productie in eigen handen heeft . Onze designers hebben alle vrijheid om uw wensen 100% om te zetten in realiteit.
Een eigen productie betekent bovendien dat uw interieur een hoge afwerkingsgraad meekrijgt, gecombineerd met een perfecte montage.

Dankzij onze eigen productie geniet u:

100% verrassend maatwerk

Meer dan 30 jaar ervaring

Persoonlijk advies, zonder compromissen

Een zéér uitgebreide keuze aan materialen en kleuren

Maak een afspraak

Onze designers zijn experts in het realiseren van droom keukens. Maak een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk advies.

Maak afspraak >