interieur14

Totaalinterieur

HomeClass verzorgt uw volledige interieur. Om het geheel harmonieus te vervolledigen levert HomeClass niet alleen verrassend maatwerk, maar ook de afwerkingen zoals schilderwerken, raamdecoratie, verlichtingsarmaturen en meubilair, vloerbekleding.

U kan op ons rekenen voor het verzorgen van uw keuken, dressing, badkamer, home office, woonkamer, slaapkamer, meubilair, raamdecoratie, verlichting, vloeren, deuren, opbergkasten, trappen, verfwerken & behang

Hieronder vindt u een fotoverzameling, daarvoor bent u hier tenslotte! Het album is slechts greep uit onze uitgevoerde projecten voor particulieren. Als u meer informatie wenst aarzel niet ons te contacteren >.

Wenst u ook een afspraak met een van onze interieurarchitecten? Vraag uw offerte aan >

Maatwerk met klasse

Maatwerk voor uw interieur laat u toe een thuis te creëren dat perfect aansluit bij uw persoonlijkheid. Met een frisse blik en oog voor detail creëren onze designers een unieke thuis op maat van uw stijl, wensen en budget. HomeClass werkt van ontwerp tot oplevering met ervaren vaklui, en verzorgt maatwerk in het eigen atelier.

Maak een afspraak

Onze designers zijn experts in het realiseren van droom keukens. Maak een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk advies.

Maak afspraak >