Nieuws

Maak je woning ZOMERPROOF of creëer Ibiza vibes op jouw terras!  

Dit is het perfecte moment om jouw interieur te restylen ! Zonlicht brengt een open ruimte tot leven !

6 April 2020, daarbovenop start van het Paasverlof, wat mij betreft is dit het perfecte moment om, als je die intentie hebt, jouw voorbereiding te starten voor de verbouwing van je woning of de restyling van jouw interieur.

Doe je dat nu dan kan je tijdens de aankomende zomermaanden heerlijk wegzakken in je nieuwe sofa met een lekker glaasje bubbels of een lekkere sangria. Ten volle kunnen genieten van jouw nieuwe terras, poolhouse of interieur.  April is tevens ook de maand van de lente, bomen en planten volop in bloei, voorjaarszonnetje. Helaas nu net dit jaar door het COVID 19 getroffen en nog meer tijd om ons goed voor te bereiden. Deze zomer zullen we meestal thuis vertoeven, op ons terras, in onze tuin, onze leefkeuken, gezellige woonkamer met zicht op het terras of tuin. Onze tuin is trouwens ook nu op z’n mooist om unieke sfeerfoto’s te verzamelen van ons renovatieproject….Tegenwoordig zijn we ook steeds meer visueel ingesteld.

Vanuit ons vak werken we met diverse gespecialiseerde partijen samen. Werken met een goed team dat op elkaar ingespeeld is, is voor ons van cruciaal belang.

Door deze manier van samenwerken kunnen we optimale kwaliteit leveren aan al onze klanten en dit leidt elke keer weer tot verrassende en knappe projecten, zowel binnen als buiten.

Ik geef je graag mijn tip bij bouw of verbouwplannen om samen te werken met een erkende architect, (totaal)aannemer dewelke (vervelende) financiële verrassingen voorkomt en jouw project volledig coördineert.

Zet al jouw ideëen op papier alvorens je gaat starten.

Een heel simpele en constructieve manier om dit te doen is het maken van een moodboard met bijvoorbeeld heel veel inspiratie via Pinterest…..

In dit moodboard kan je al je ideëen, afbeeldingen van type huis/inrichting/meubilair/maatwerk, indeling, kleuren kwijt.

Vergeet zeker niet om er de materialen aan toe te voegen die je belangrijk en mooi vindt.

Something old, something new, combineer verschillende stijlen met elkaar voor een gepersonaliseerd interieur. Ruwe materialen kunnen gecombineerd worden met luxe afwerkingen. Niets is onmogelijk is ons motto ! Bespreek dit samen met je interieurspecialist.

Een complete make-over waarbij jouw wensen centraal staan om deze zomer ten volle kunnen te genieten. Natuurlijke materialen samenbrengen met ruwe elementen in combinatie met verfijnde détails in een interieur. Daarbij warme verlichting op de juiste plekken zorgen voor een sfeervolle gezelligheid in jouw woning. Donkere kleuren maken een een grotere ruimte compacter en gezelliger, chiquer….

Kies je voor een custome made kastenwand in je slaapkamer of dressing? Dit kan perfect, bv door het creeëren van een tussenwand dewelke het slaapgedeelte scheidt van de walk-in closet en die terzelfdertijd fungeert als groot schoenenrek ?

Optimaal gebruik maken van een beschikbare ruimte blijft steeds de uitdaging.

En vooral, je hart volgen !  Alleen dan zal jouw interieur echt naar je smaak zijn.

Unieke items brengen je een gepersonaliseerd interieur als resultaat. Rust brengen de de items die minder of niet opvallen.

En onthoudt dat KWALITEIT TIJDLOOS is.

Dit is onze visie op interieur.

Ik hoor graag van jullie en wens iedereen veel goeie gezondheid toe, wellicht zien wij elkaar binnenkort terug.

Groetjes

David, Alexandra & Isabelle

Peter MoerenhoutMaak je woning ZOMERPROOF of creëer Ibiza vibes op jouw terras!