Keukens

De keuken is steeds belangrijker geworden in ons leven. Het is niet alleen maar een plek om te koken, het heeft inmiddels veel meer betekenis gekregen. In ons drukke bestaan is de keuken een plek geworden waar men samenkomt; voor ontbijt, een kop koffie, de krant leest, een borrel ’s avonds, een diner met vrienden en familie.

Mooie en praktische keukens ontwerpen en realiseren, daar ligt onze passie. De creativiteit van onze designers is dan ook in elk ontwerp voelbaar;  hier draait alles om verrassend maatwerk.

Strakke moderne keukens

Hedendaagse, minimalistische stijlen benadrukken eenheid en zuiverheid meer dan de typisch gekende klassiekere stijlen. Een strakke keuken schept rust, zowel visueel als mentaal.

Een keuken die rust uitstraalt kan alleen worden bereikt door te kiezen voor kwalitatieve materialen die het karakter van u en uw keuken aanvullen.

Ieder van ons heeft een uniek karakter, en dat optimaal vertalen naar een praktische  ruimte is ons vak.

Klassieke keukens

Klassieke kleuren en authentieke materialen. Een traditionele stijl vertaald tot een sterk persoonlijk verhaal waar u zich in kan terugvinden. Een heuse combinatie van de stijl van vroeger met alle comfort van nu.

Eigen productie

Uw keuken vervalt niet in standaard afmetingen omdat HomeClass de volledige productie in eigen handen heeft. Onze gepassioneerde designers hebben alle vrijheid om uw wensen 100% om te zetten in realiteit.
Een eigen productie betekent bovendien dat uw interieur een hoge afwerkingsgraad meekrijgt, gecombineerd met een perfecte montage.

Dankzij onze eigen productie geniet u van:

100% verrassend maatwerk

Meer dan 30 jaar ervaring

Persoonlijk advies, zonder compromissen

Een zéér uitgebreide keuze aan materialen en kleuren voor uw keuken

maatwerk
Schaaf
Leder stikken

Maak een afspraak

Onze designers zijn experts in het realiseren van droom keukens. Maak een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk advies.

Maak afspraak >