Keukens

De keuken is steeds belangrijker geworden in ons leven. Het is niet alleen maar een plek om te koken, het heeft ondertussen veel meer betekenis gekregen. In ons drukke bestaan is de keuken een plek geworden waar men samenkomt voor ontbijt, een kop koffie, om de krant te lezen, ’s avonds te genieten van een borrel, en natuurlijk om gezellig te dineren met vrienden en familie.

Mooie en praktische keukens ontwerpen en realiseren, daar ligt onze passie. De creativiteit van onze interieurarchitecten is dan ook in elk ontwerp voelbaar. Bij HomeClass draait alles om verrassend maatwerk.

Moderne keukens

De hedendaagse, minimalistische keuken kenmerkt zich door een strakke vormgeving met rechte lijnen, om dit effect te versterken wordt er vaak voor greeploze kasten gekozen. Een strakke keuken bevordert zowel visuele als mentale rust.

In een moderne keuken zijn natuurlijke materialen mooi met elkaar te combineren. Een houten werkblad of marmeren spatwand zijn bijvoorbeeld mooi te combineren bij je strak vormgegeven keuken. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van één kleureenheid in een moderne keuken, zoals zwart/ wit, met hier en daar een andere kleur als accent. Je kunt zwart en wit mooi met elkaar combineren voor een rustig ogende keuken met een speels contrast.

Klassieke keukens

Een klassieke keuken bevat authentieke materialen. Die een traditionele stijl  omzetten in een persoonlijk verhaal waarin u zichzelf kan terugvinden. Ze stralen warmte en gezelligheid uit en brengen een nostalgische sfeer in huis. Een perfecte samenhang van de traditionele charme met hedendaags comfort.

Eigen productie

Uw keuken vervalt niet in standaard afmetingen omdat HomeClass de volledige productie in eigen handen heeft. Onze gepassioneerde designers hebben alle vrijheid om uw wensen 100% om te zetten in realiteit.
Een eigen productie betekent bovendien dat uw interieur een hoge afwerkingsgraad meekrijgt, gecombineerd met een perfecte montage.

Dankzij onze eigen productie geniet u van:

100% verrassend maatwerk

Meer dan 30 jaar ervaring

Persoonlijk advies, zonder compromissen

Een zéér uitgebreide keuze aan materialen en kleuren voor uw keuken

WhatsApp Image 2024-03-19 at 14.30.29
WhatsApp Image 2024-03-19 at 14.30.30
431124e7-fae3-4fb6-95bd-f79ff76d536b

Maak een afspraak

Onze interieurarchitecten zijn experts in het ontwerpen van droomkeukens. Maak een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijk advies.

Neem hier contact met ons op om een afspraak in te plannen.